Campaign maps import probem solving hopefuly please

Everything about Halo and its mods.

Moderator: Halo Moderators

User avatar
Smythe
Commando
Posts: 2429
Joined: Tue Dec 25, 2007 12:52 am
Location: 'Straya Mate

Campaign maps import probem solving hopefuly please

Post by Smythe » Fri Oct 10, 2008 6:14 pm

Why is it that when i try to import somthing into A10 it crashes?
Image

User avatar
seabeast
Green Beret
Posts: 3320
Joined: Thu Dec 27, 2007 12:07 pm
Location: Eating your cat! >_>

Re: Campaign maps import probem solving hopefuly please

Post by seabeast » Fri Oct 10, 2008 7:45 pm

Because you fail? What were you importing?

User avatar
Smythe
Commando
Posts: 2429
Joined: Tue Dec 25, 2007 12:52 am
Location: 'Straya Mate

Re: Campaign maps import probem solving hopefuly please

Post by Smythe » Fri Oct 10, 2008 11:09 pm

Anything Wraiths Weapons just anything
Image

User avatar
Spartan-039
Veteran
Posts: 297
Joined: Sun Aug 17, 2008 2:38 pm
Location: In the shadows of Za'ha'dum, playing ninja ropes

Re: Campaign maps import probem solving hopefuly please

Post by Spartan-039 » Sat Oct 11, 2008 5:53 am

Did you use PMI? because that never works for me.
ImageImage

User avatar
seabeast
Green Beret
Posts: 3320
Joined: Thu Dec 27, 2007 12:07 pm
Location: Eating your cat! >_>

Re: Campaign maps import probem solving hopefuly please

Post by seabeast » Sat Oct 11, 2008 10:59 am

Then you fail ^ And if you were importing a wraith give me the tags. Self-interest besides, Weapons won't work, scenery should have worked. You probably didn't inject meta and verticies and indecies.

User avatar
TaxiService
Night Stalker
Posts: 6887
Joined: Thu May 24, 2007 5:52 am
Location: 41.896198, 12.4165945
Contact:

Re: Campaign maps import probem solving hopefuly please

Post by TaxiService » Sat Oct 11, 2008 11:14 am

SP maps importing is weird! neither i know exactly why and how it fails!

uhm... for example, moxus and me was trying to import a snip-- wait, moxus, without me, was trying to import a sniper in b30, but it didn't work, so we tried to make it work, and we did! yay! so we could go home and eat our dinners! *OM NOM NOM NOM*



...uh >_> the point is... try to "perfect" the meta of the tag you imported with HMT. Just like if you're perfecting a mod2, but (if you're importing a wraith for example) extract its .vehi.meta from original map and inject it in the mod.

>.> may work! it worked with the sniper!
  • TaxiService! Shitposting since 2007!
MGM Sig

User avatar
Zealot0830
Operative
Posts: 232
Joined: Sun Oct 07, 2007 7:13 pm
Location: WOHOO YEAH GET SOME!
Contact:

Re: Campaign maps import probem solving hopefuly please

Post by Zealot0830 » Sat Oct 11, 2008 12:23 pm

In other words, taxi is saying it is hard to do.

User avatar
Smythe
Commando
Posts: 2429
Joined: Tue Dec 25, 2007 12:52 am
Location: 'Straya Mate

Re: Campaign maps import probem solving hopefuly please

Post by Smythe » Sat Oct 11, 2008 12:53 pm

no its only some B30 works and so does A10 but the rest don't.
i do everything it tells me to eg: if i import a Seraphf into A30 it wont work :cry:
Image

User avatar
Pakar45
Veteran
Posts: 332
Joined: Mon Jul 14, 2008 3:15 pm
Location: At my computer modeling various things in 3ds Max.
Contact:

Re: Campaign maps import probem solving hopefuly please

Post by Pakar45 » Mon Oct 13, 2008 4:53 am

Here Later i will make a b30.map for you using CE to import whatever tags you desire. I will say macs Map scenery builder (swordedit) is much better than sapien give me a list of the tags and i will try to put them in for you :)


-Pakar45
Image
Image

User avatar
TaxiService
Night Stalker
Posts: 6887
Joined: Thu May 24, 2007 5:52 am
Location: 41.896198, 12.4165945
Contact:

Re: Campaign maps import probem solving hopefuly please

Post by TaxiService » Mon Oct 13, 2008 5:18 am

yeeeeah... no way that's gonna happen. <_< you will not release anything, as always.
  • TaxiService! Shitposting since 2007!
MGM Sig

User avatar
Dirk Gently
Commando
Posts: 2047
Joined: Sun Oct 21, 2007 2:34 pm
Location: 3C0E9056
Contact:

Re: Campaign maps import probem solving hopefuly please

Post by Dirk Gently » Mon Oct 13, 2008 11:39 am

Except you fail. I can most definitely import into single player maps.

Guest

Re: Campaign maps import probem solving hopefuly please

Post by Guest » Mon Oct 13, 2008 6:11 pm

Pakar45 wrote:Here Later i will make a b30.map for you using CE to import whatever tags you desire. I will say macs Map scenery builder (swordedit) is much better than sapien give me a list of the tags and i will try to put them in for you :)


-Pakar45

.....
No, just no.
Sapien > sparkedit (pc) >= swordedit

Sapien can do many things that swordedit cant do at this time (AI for instance...).

User avatar
TaxiService
Night Stalker
Posts: 6887
Joined: Thu May 24, 2007 5:52 am
Location: 41.896198, 12.4165945
Contact:

Re: Campaign maps import probem solving hopefuly please

Post by TaxiService » Tue Oct 14, 2008 6:57 am

sparkedit pc > swordedit

14/10/2008
  • TaxiService! Shitposting since 2007!
MGM Sig

User avatar
Fuel
Green Beret
Posts: 3243
Joined: Sat Mar 31, 2007 3:27 pm
Location: o-o
Contact:

Re: Campaign maps import probem solving hopefuly please

Post by Fuel » Tue Oct 14, 2008 3:10 pm

Me>Pc's tools even the pron ones
Image
Image

User avatar
TaxiService
Night Stalker
Posts: 6887
Joined: Thu May 24, 2007 5:52 am
Location: 41.896198, 12.4165945
Contact:

Re: Campaign maps import probem solving hopefuly please

Post by TaxiService » Tue Oct 14, 2008 9:01 pm

ORLY? please, make me a new fp antr of mc holding a chicken, and while shooting it stretches chicken's neck to make it shoot an egg.

then you will be better than pc tools. <_<



and don't say "i said PC, not CE" <_< you could've specified it, since PC comprises CE.
  • TaxiService! Shitposting since 2007!
MGM Sig

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests